Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A bőrgyógyászom pont ugyanazt...

A bőrgyógyászom pont ugyanazt a szert írta fel, mint amit 26 évvel ezelőtt kaptam. Tényleg nem fejlődött az orvostudomány ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Seborrheám van, amivel hosszú idő után újra elmentem bőrgyógyászhoz. Meglepetésemre, pont azt a szert kaptam rá, mint amit 26 éve írt fel egy másik orvos. (Ha a szer neve ugyanaz, akkor gondolom az összetétele is megegyezik a korábbival.) Csodálkozom, h 26 év alatt nem tudtak semmi modernebbel, hatékonyabbal előrukkolni? Vagy csak a bőrgyógyász gyógyított rutinból?
2017. aug. 10. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:

vannak gyógyszerek, amik annyira jó hatásúak, hogy nem nyúlnak hoztzájuk. Minek kutassanak, fejlesszenek, ha van egy olcsón előállítható cucc, ami tökéletesen megoldja a gondot?

mit kaptál amúgy?

2017. aug. 10. 10:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Diprosalic
2017. aug. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!