Mit tegyek ha hosszú távon fáj a fejem?
Mikor jöttél haza?
Ha mozgatod a fejed akkor oldalra vagy fel-le mozgatás közben fáj?
-Előző héten csütörtökön jöttem haza és azóta hol fáj hol nem.
-Harom ha csak úgy egy helyben ülök akkor is fáj a fejem meg a nyakam de inkább akkor ha oldalra forditom
-Lehet igazad van ezzel a sok üléssel mert 18 óra volt az út de az már csak elmúlt volna több mint egy hét alatt.
-Gorogorszagban megszúrt a nap de szerintem az sem tartana ennyi ideig
-Nem hiszem hogy felborult volna ez a so-viz egyensúly mert rendesen iszom és eszem is
Esetleg valami más ötlet?
Nem tudok mást, hülyeséget meg nem akarok írni. Nem vagyok orvos, de tényleg menj el orvoshoz.
Egyszer nekem volt egy hétig borzasztó fejfájásom, mintha áram csapna a fejembe, ami szétáramlik.Elmentem sürgősségire, mert majd megbolondultam, adtak rá fájdalomcsillapítót! 1 hétig szedtem, mert nagyon fájt.
Közben előjegyzésem volt fogorvoshoz, elmentem, ki kellett húzni 1 fogamat. És a foghúzás után a fejfájásom egy csapásra elmúlt! Szóval nem kell legrosszabbra gondolni, de bármitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!