Apró fehér hólyag vagy csomócska a garatfalon, hónapok óta. Volt már valakinek ilyene? Mi lehet? Lehet rák? 23/L
Igen,nekem is vannak a hátsó garatfalon olyan 3 mm-es átlátszó hólyagok,dudorok és erezett is a garatom.Torokgyulladásnál jobban látszanak.Én sem tudom mik ezek,de már régóta ott vannak.Nézd meg nekem ilyen a torkom:
Szerintem nézesd meg a gégészeten,én is készülök utánna járni,mert nem todom mi lehet.Régóta ilyen a garatom.
Csinálj képet,amin jól látszik a garatod.Szeretném látni neked milyen.
Az is lehet, hogy krónikus garat gyulladásod van.Milyen állapotban vannak a manduláid és milyen a torkod mikor nincs begyulladva?
Igen,nekem is gyakran vannak felső léguti problémáim.A hátsó garatfal,a garatívek szinte állandóan piros,akkor is ha nem fáj a torkom.De elég egy fagyi vagy kis hidegebb vízet innom,máris torokgyulladásom lesz.Van,hogy alig tudok nyelni.Mindig, mindenre érzékeny volt a torkom.Ősztöl-tavaszig havonta kell gégészetre mennem valami torok nyavaja miatt.Ecsetelni szokták. Nyáron nem olyan vészes,de most egy néhány hete reggelente mindig fáj,de 1-2 óra múlva megszünik.Ilyenkor is öblögetem sós vízzel vagy kamillával.Lehet,hogy ugyanaz a bajunk.Tegyél fel képet a torkodról,szeretném látni neked milyen.
Eddig sosem figyeltem a torkom, szóval nem tudom milyen amikor nincs begyulladva. Nekem is ugyanilyen gyenge, rögtön begyullad mindenre, de azért annyira nem súlyos hogy rendszeresen gégészetre kellene járnom, én csak háziorvoshoz szoktam menni.
Ok, most gépről írok. de majd lefotózom később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!