Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Már eléggé félek. Ez valami...

Már eléggé félek. Ez valami komolyabb dolog lehet? Ha nyelek olyan mintha a nyelőcsövem nagy része el lenne zárva!

Figyelt kérdés

Tehát olyan mintha el lenne zárva. Néha nyom is ott lent egy-két ér. Szerintem egy kicsit nár nagyon is a nyirokcsomó(??) Nem tudom, hogy hogy hívják ami a nyakam közepén van. ja, és mindig be van dugulva valamelyik orrom. És nnéha szokott a fülem is fájni. Nem tudom, hogy ezek összefügghetnej-e egymással. Ez a problémám már jó régóta áll fent, csak a szüleim suli időbe nem vittek el orvoshoz és még most se nagyon akarnak..Ja, és amikor veszem a levegőt a számon keresztül az is olyan mintha kevesebb levegő jutna a tüdőmbe.

Olvastam a gégerák tüneteit, asszem egy-két igaz is rám ezért nagyon megijedtem. Még csak 14éves vagyok. Ja, és ez a problémám egy torokfájós betegségem után alakult ki. Valakinek volt már ilyen? Esetleg tud valamit mondani addig amíg végre orvoshoz nem kerülók???

Köszi, hogy elolvastad. :)

2017. aug. 5. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Fülorrgégész.
2017. aug. 5. 10:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Igeeen, oda kéne mennem, de csak szeptemberre kaptam időpontot.
2017. aug. 5. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy stresszes?Az is okozhat ilyen tüneteket.Most rendben van a torkod?Gyulladás,nagy mandulák,túl nagy nyelvcsap...de ezt te is meg tudod nézni tükörben.Ha a gégéd körül érzed,akkor mindenképp kell menned a gégészetre,csak ott tudnak tükörrel lenézni a gégédbe.Nekem többször csinálták már,mikor torokproblémáim voltak.Nem kellemes,olyan öklendezős,de azért ki lehet bírni.
2017. aug. 6. 06:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem évekig tartó idült garatgyulladásom volt.A torkom fájt nyeléskor és mindig piros volt.A jobb oldali hátsó garatívem meg volt vastagodva és olyan érzés volt mintha oda lenne valami tapadva,zavaró volt nyeléskor.Előfordult többször,hogy a nyelvcsapom is begyulladt.A manduláimmal viszont soha nem volt gond.Rengetegszer voltam gégészeten,szedették a gyógyszert,ecsetelték a torkom,de nem javult.A gégetükrözésnél kiderült,hogy hurutosak a hangszálaim,arra kaptam vmi vitamint,az hamar rendbejött.

Elkezdtem gargalizálni először sós vízzel,majd utána a zöld Listerine szájvízzel hónapokon keresztül és akkor szünt meg az állandó garatgyulladás.Már egy éve nem volt baj a torkommal,panaszmentes.Pár hónapja teljes fül-orr-gégészeti vizsgálaton voltam.azt mondták,rendben van minden.Te mennyi idős vagy?Mutass képet a torkodról.

2017. aug. 8. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom,a gégészetre kéne elmenned,minél előbb!Mutass képet a torkodról,ha az van ami nekem volt,azt felismerem.
2017. aug. 18. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:

A képen még most is látszik,a bal oldali hátsó garatívem sötétebb és erezettebb,szerintem vastagabb is ott a nyálkahártya mint a másik oldalon.Ott éreztem az idegentest érzést.

[link]

2017. aug. 18. 17:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szüleim azt mondták szerintük nem komoly, úgyhogy csak szeptemberben fognak nekem időpontot kérni. De már nagyon rossz érzés. Van amikir nyom ott a gégémnél meg húz a bőr meg rossz érzésem van. Félek, hogy rák.
2017. aug. 18. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem az! Majd kiderül,hogy valami apróság okozza a kellemetlenséget. A vizsgálat után majd megnyugszol!
2017. aug. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!