Fülfájás? ( Tobbi lent 5)
Figyelt kérdés
Na szóval nekem minden évben begyullad a fulem ,es ezen a nyaron ma egyszer bevolt gyulladva de ez mar kb 1 honapja. Mult heten voltunk balatonon , de most faj a fulem ha rágok. Anyaeknak nem akarok szolni mert mondtak h rakjunk be fuldugot de nem akartam.felek hogy nagyon be fog gyulladni . Eséjes hogy meggyogyul magatol?2017. júl. 31. 15:50
1/3 anonim válasza:
Ha hajlamos vagy rá, valószínű, hogy újra és újra előjön.
Vegyél havasi kövirózsa cseppet. Minden nap kétszer három csepp és pár napon belül már nem is fog fájni.
2/3 anonim válasza:
A kövirózsa is jó, de ha nem javul, nincs mese, irány az orvos! Én hallottam már olyanról is, akinek ilyen visszatérő fülgyulladása volt, hogy allergiától gyulladt neki folyton be május táján a két füle, nála az allergia kezelése megoldotta azt a problémát is. Ha visszatérő probléma esetleg érdemes lehet erre is rákérdezni dokinál, vagy esetleg egy fogászatot megejteni, vagy góckutatást, nincs-e véletlen valami amiről visszagyulladhat.
3/3 A kérdező kommentje:
Na mostmar elmult vegre kezelés nélkül de koszike a valaszokat
2017. aug. 4. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!