Két EEG vizsgálati eredményem közöt mi a külömbség?
2016.08.04: A háttértevékenységet mko a hátsó és kp régiók felett 10-11 c/s,30-50uV-os,szemnyitásra,gátlódó alfaaktivitás alkotja.Elől alacsonyabb festültségű dominálkó béta tevékenység .Hemisphaerialis oldaldifferencia nem észlelhető.Hyperventill terhelés változást nem okozott.Fotostimulatio novum nincs.A felvétel néhány alkalommal rövid.bilateralis,szinkron szimmetrikus meredekhullám paroxysmus jelent meg.
2017.07.13:11Hz-es,20-40uV-os alfa alaptevékenység,rostálisan béta keveredéssel.Oldaldifferencia és epilepsziás müködészavar nem látható .Néhány alkalommal főként a frontális-frontocentrális régio felett,néhányszor azonban generalizáltan átmenetileg a háttértevékenység 8 Hz-re lassult.A felvételen tudatéberségi szint csökkenésre utaló eltérések látszanak ,rövid felszini alvással.Szemnyitásra alfablok.Fotostimulácio alatt paroxyzmális tevékenység nem aktiválodott.Hyperventilláció alatt egy alkalommal alacsonyfeszültségü tüske és azt követö lassúból álló paroxysmus jelent meg.
15 éve kezelnek epilepsziával edig csak 1 gyogyszert szedtem abol is minimális adagot és tünetmentes voltam az utobi 1 évben egyre rosszabul érzem magam már 2 gyogyszert szedek és dupla adagokat . Nagyon erös fejfájásom van amit semijen analgetikum nem csilapit még a migrén elleniek sem,hányinger,szédülés,fülzugás,álandó álmosság,erötlenség. (26 éves férfi vagyok) Ha kérhetem ,csak komoly válaszokat irlyon mindenki aki komentel.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!