Leukémia vagy valami komolyabb betegség?
Nagyon félek.. fél éve éjjelente izzadok, nem olyan nagy mértékben, még soha nem kellett átöltöznöm, de gyakran ébredek fel arra, hogy nedves a mellkasom és a lábaim.. viszont van időszak, amikor kimarad. Legutóbb egy egész hónapig egyáltalán nem fordult elő, aztán újra visszatért. Emellett most is van két zöld folt a lábamon, amit fogalmam nincs, hogy mikor szereztem be, de az utóbbi időben mintha ezekből is több lenne. Emellett a nyirokcsomóim is néha fájnak 1-2 napot, aztán elmúlik magától.
Ehhez még hozzájárul az, hogy szomatizálok és pszichológushoz járok emiatt.. Fogalmam nincs, hogy ez most tényleg komoly betegség vagy megint egy újabb képzelgés. 20 éves vagyok
A doktornőm 400 km-re van tőlem, őszre megegyeztünk egy vérvételt, de nem tudom, hogy addig érdemes-e várnom. :(
éjszakai izzadásra bevált gyógytea az orvosi zsálya
1-2 percig főzni, leszűrni, reggel, este egy kis csésze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!