Vigalom van, és a pörgős játékon bevertem a fejem. Most fáj a fejem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Magára az ütésre nem emlékszem, mert nagyon gyorsan pörgött és rángatott, de azon kívül mindent feltudok intézni az estéből. Semmi tünetet nem tapasztalok, nincs alvászavarom, tudok figyelni, nem fáj a fejem, nem hánytam, stb
Csak annyi, hogy ha hátrahajtom a fejem pl az autó támlájára, akkor fáj azon a részen, ahol beütöttem, meg kicsit fel van dagadva Maga az ütés a fejbúb és a nyak fölötti rész között van. Meg ha hozzáérek akkor is fáj. Lehet valami bajom ha nem megyek orvoshoz? Vagy ez majd magától elmúlik? Lehet agyrázkódásom?
2017. júl. 22. 18:24
1/4 A kérdező kommentje:
Néha belenyilall a bal oldalon a homlokomba
2017. júl. 22. 18:45
2/4 anonim válasza:
Húzasd ki. Nekem, ha a fogam fájt, kihúzattam és az segített.
3/4 A kérdező kommentje:
Edetleg valaki más normális komment?
2017. júl. 22. 21:46
4/4 anonim válasza:
Szerintem lehet egy kisebb agyrázkódásod, nekem helyrejött a hasonló, amikor ilyen történt velem, de ha aggódsz, nem árt, ha megkérdezel egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!