Mitől lehetnek az alábbi tüneteim?
Az alábbiak a tüneteim:
- állandó minden napos fejfájás (2 típusa van: van amikor kibírhatatlanul fáj és van amikor tompán)
- sokszor szédülők
- hányingerem is szokott lenni
- néha előfordul hogy homályosan látok (a szemmel minden rendben van)
- nagyon rossz a memóriám (elkezdek beszélni és elcsuklik a hangom, mert elfelejtem hogy miről beszéltem/sokszor alig emlékszem alap dolgokra sem emlékszem/nem jutnak eszembe a szavak vagy nem azt a szót mondom ki amire gondolok)
- alvásproblémáim vannak (sokszor fejfájásra, szédülésre, hányingerre ébredek)
Nem rég voltam hipertónia miatt kivizsgáláson ahol a hipertónia mögött semmit sem találtak, de a fenti tüneteket nem vizsgálták ki. (a vérnyomásom ra kaptam gyógyszer azóta az renfben van). A tünetek nem enyhülnek ha fekszem, vagy ha beveszek valamilyen fájdalom csillapítót. Diclac 150mg-t szoktam szedni eddig ez csökkentette a tüneteket, de már annyira erősek, hogy ez sem segít. Minden más fájdalomcsillapítót (Tramadol, Aspirin, Kalmopyrin, Cataflamstb.) kipróbáltam semmi sem segít .
Jövő hónapban megyek neurológiára kivizsgálásra. Milyen vizsgálatokat fognak csinálni?
Mi lehet a tünetek hátterében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!