Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS! Mit csináljak ezzel?

SOS! Mit csináljak ezzel?

Figyelt kérdés

Borzalmasan fáj a torkom, ennyire még soha az életben nem volt begyulladva mint most, még télen sem. Már minden létező házi gyógymódot kipróbáltam de egyik se segített, csak rosszabb a helyzet mint tegnap. Aludni nem tudok, nyelni meg főleg nem, még folyadékot is alig. A vizet és teát is kis híján visszaöklendezem, pedig kis kortyokban iszom. Ezen kívül viszont nincs más tünetem, néha ráz a hideg meg émelygek, de például az orrom se folyik meg lázam sincs. A bölcsességfogam volt begyulladva ez előtt, az "rámehetett" a torkomra?

Vagy mi lehet ez? A házi orvosom pont most nyaral, úgyhogy így is meg tudom oldani hogy elmenjek dokihoz, csak neccesebb.

Szerintetek várjak még vele vagy egyből orvos?

2017. júl. 19. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje tart? Szerintem amúgy mindenképp orvos.
2017. júl. 19. 08:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Tegnap óta tart, szóval még friss. Én is azon gondolkodom hogy inkább megoldom az orvost:/

Csak az a baj hogy a háziorvost egy nem túl szimpatikus nőszemély szokta pótolni,aki valószínűleg leszúr azért hogy egy "egyszerű" torokfájás miatt hozzá rohangálok.

De ez tényleg nagyon kellemetlen, nem tudok így semmit sem csinálni...

2017. júl. 19. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fáj, akkor jobb ha elmész orvoshoz, lehet gyógyszer kell rá.
2017. júl. 19. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A pálinkát is próbáltad? Mézzel?
2017. júl. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!