Miylen vizsgalatokra fognak kuldeni hasi fajdalmaim vannak?
Az elmult fel evben egyre tobbet faj az alhasam ezert elszeretnek menni orvoshoz , de mindenutt olvastam hogy rogton tukrozesre kerul sor vagy ledugnak a torkomon egy csovet
Hat ez eleg iszonyuan hangzik , inkabb elek vele kibirhato
Nemtudom osszekapcsolodnak e a tunetek hogy , eleg surun jarok pisilni este , es nem sok mennyiseg , lehet van valami a holyagommal
Sajnos akarmiylen kelemetlen nem csak a hasi fajdalom miatt gondolom hogy valami esetleg vegbeltajekon is lehet hanem abbol is hogy enyhen feher lepedeked a nyelvem es minimalisan de lehet latni az elejen hogy a ket oldalt olyan hullamos , nem feltuno ade ha magamnak nezem.latom hogy olyan mimtha foglenyomat lenne , ezmelle sajnos iszonyatos szajszag is tarsul , mindennapom azzal telik hogy mosom a fogam es ragozok , kezdem unni
Az elozo orvos azt modnta elsonek a refluxot zarjak ki es leakart dugni egy csovet , de lemondtam az idopontot
Az elmult honapban a mensim is tobbszor kimaradt
Elofordult msotanaban hogy kicsit veres volt a szekletem , de egyaltalan nem rendszeres es nem suru , ugyvoltam vele biztos csak felszini es hamar meggyogyult
Nos nemtudom vannak e osszefuggesek de kitudja leirtam
A dokinak is doroljam vegig mindenzt? Vagy eleg a hasi panaszt mondani meg a lehelletem?
Cukorbeteg nemvagyok azt a vizsgalatot megcsinaltak
Feltetlen kell ehhez ilyen drasztikus vizsgalat hogy megallapitsak mi a gond? Nem lehet valami mas egyszeru magyarazata?
Refluxnál nem az alhas fáj, hanem a gyomorszáj környékén.
Nőgyógyásznál, urológusnál voltál már? Hasi ultrahang, vérvétel sem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!