5 napja benne a van a végbelemben egy nagy kaki, mindig így megy ez, nem tudom kijutattni. Mit tegyek?
Menj el futni, nekem szokott hatni ilyen esetben :D
Ez nem vicc, a futás tényleg segít.
Mellé meg egyél sok gyümölcsöt.
5 napos kakinál a futás már nem használ. Hashajtó, vagy lehet a gyógyszertárban kapni kúpot pont ilyen esetre. Ha sikerül kipréselni, utána teljes életmódváltás (mivel írod, hogy nem először fordul elő). Jöhet a sok rostos étel, a mozgás, a gyümölcsök. Ügyelj rá, hogy minden nap legyen székleted, mert ez hosszú távon csak ront a helyzeteden. Tapasztalat, működni fog.
Megijeszteni nem akarlak, de ismertem olyat, akiből ki kellett orvosilag szedni, annyira beszáradt. Renyhe a bélmozgásod. Hülyén hangzik, de igaz, hogy a vécé ülőkéje, vagy magassága-alacsonysága is megnehezíti egyeseknél a nagydolgot. Egy tanácsom még az, ha ez már annyira erőfeszítésedbe kerül, hogy sima vécén nem tudod kipréselni, guggolva próbáld meg. Akkor több erőt tudsz kifejteni. Tegyél magad alá sok-sok papírt, és guggolj fölé. Jobbhíján. De az előzőekben leírtakat fogadd meg, tényleg jó tanácsként írtam. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!