Miért fáj minden reggel a gyomorszájam fele?
Figyelt kérdés
Minden reggel fáj a gyomorszájam fele , Voltam már orvosnál is ez a gyoszert kaptam Pantoprazool 1 A pharma de nem használ azt irták már előzőleg mikor irtam ide hogy lehet reflux , északai reflux problémám van . De nekem nem szorul a levegő nem jön fel a sav , nem jön vissza a kaja . Ez ugy megy reggel felkelek veszek 4-5 nagy levegőt akkor nagyon fáj aztán meg elmuik és nemis jön vissza másnap reggelre ez mitől van mert nagyon aggodok? . jövőhéten megyek vissza a orvoshoz és ad beutalót gyomortükrözésre , mert nem javultam 2 hét alatt . Mi lehet a bajom ?2017. júl. 16. 10:22
1/2 anonim válasza:
a Helicobacter pylori fertőzés is okozhatja.
2/2 anonim válasza:
Nem mindenki érzi a savat, lehet anélkül is reflux, de ezt majd a gyomortükrözés kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!