Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ekg kimutatja a koszorúér...

Ekg kimutatja a koszorúér problémákat? Például koszorúér szűkületet?

Figyelt kérdés
Ekg, koszorúér, szív, szívprobléma, fájdalom

2017. júl. 14. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem száz százalékosan. Biztos a szív MRI. Neked van ilyen panaszod?
2017. júl. 14. 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen problemam csak felek tole hogy ez van. Az ekg milyen szazalekban mutatja ki es melle meg egy szivultrahang?
2017. júl. 14. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nehéz megbecsülni, hogy milyen százalékban, tuti az MRI. Miért gondolod, hogy ilyen problémád van?
2017. júl. 14. 18:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Mellkasom kozepe faj. Ekg es szivultrahang mar tortent de mindketto negativ. Magas vernyomas problemam van, igaz nem komoly 140nagyjabol. Edesapmnak volt ilyen problemaja es felvetodott bennem termeszetesen a gondolat hogy mivan ha nekem is ez a problemam. Bar neki a sima ekg kimutatta hogy ilyennel kuzd. Most elegge felek mi van ha nekemis ez van. 21eves vagyok egyebkent
2017. júl. 14. 19:38
 5/5 szenes43 ***** válasza:

Én is hétfőre lettem kontrollra behívva,a kórház kardiológiai osztályára s az állt a zárójelentésen hogy kapok időpontot szívkatéterezésre.

Erre csináltak egy EKG-t meghallgatott a doktornő, megnézte a vérnyomás és pulzus naplómat meg a friss laboreredményem és azt mondta meg írta is hogy október 25.-én kontroll és szívultrahang vizsgálat és akkor eldöntik hogy szükséges e a katéteres vizsgálat és esetleg az értágítás. 5 napot míg a kórházban voltam a kardiológián csináltak vagy 3x EKG.-t. 1x szívultrahangot jó 40 percet vizsgált a doki és még egy teljes hasi ultrahangra is elvittek. Írtak egy rakat gyógyszert és azt szedem.

2017. júl. 14. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!