Szorító hasi fájdalom éhgyomorra, ami váratlanul kezdődik, majd pár percig tart?
Az elmúlt néhány hétben többször előfordult, hogy délelőtt, még éhgyomorra, gyomortájékon, illetve alatta, és még a derekam felé is, egy fokozatosan erősödő, szorongató fájdalom kínoz, ami aztán szintén fokozatosan elmúlik néhány perc alatt. Az egész testem leizzad ezalatt. 32 éves nő vagyok, már szültem, és ezt a szorongató fájdalmat a vajúdáshoz tudnám hasonlítani, csak nem olyan erős. Szinte lebénít, sehogy sem jó feküdni, és közben csak fokozódik a szorítás, nem tudok szabadulni a fájdalomtól. Aztán átbillen, és érzem, mikor enyhülni kezd.
Az első alkalommal megijedtem, hogy infarktusom lesz. Aztán a következő alkalommal már feltűnt, hogy megint éhgyomorra történt, ahogy minden következő alkalommal is.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
Köszönöm a válaszokat!
Köszi! Eddig nekem is csak ennyi ötletem van, hogy az éhgyomorral összefügg, de nem egy sima gyomorfájás. A derekamba, hátamba is kisugárzik. Övszerű, sőt, fűzőszerű kiterjedésben szorongat, ilyen nagyon erős diszkomfort érzet.
Hátha volt, aki tapasztalt ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!