Éhgyomri vércukorszint 5.9?
Figyelt kérdés
Félek, hogy cukorbeteg vagyok. 8kilót fogytam, rengeteget iszok és pisilek. Múlthéten rosszul lettem, félóráig elveszítettem a jobb szemem látását. Most a héten merjük a cukrom, ez a mai eredmény, nem érte el a 6ot. Kérlek nyugtassatok meg. :(
L
2017. júl. 10. 07:05
1/6 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz, elküld laborba és lehet más vizsgálatokra is, mert ezek elég riasztó tünetek és nem biztos, hogy cukorbetegség, más is lehet.
2/6 szamo77db válasza:
Én 2-es típusú cukorbeteg vagyok. Ha pusztán az 5,9-et nézem, az még belül van a határon. De ahogy előttem írták, jó lenne kivizsgáltatni magad. Addig is lehetőleg csökkentsd a szénhidrát bevitelt a szervezetedbe. És mozogj sokat. Rendszeresen ellenőrizd a vércukrodat. Tekintsd úgy ezt az 5,9-et, hogy a szervezeted jelzett neked. Nekem is volt ilyen jelzés, de nem vettem komolyan. Pedig lehet, hogy akkor még meg lehetett volna fogni a dolgot!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat!!!
2017. júl. 10. 13:57
4/6 A kérdező kommentje:
Legutóbbi 7,7 volt, jövőhéten terhelésre megyek. Viszketek, sebesek az ujjaim, hullik a hajam.. :(
2017. júl. 18. 18:37
5/6 szamo77db válasza:
Feltétlenül járj a végére ennek az egésznek!
6/6 szamo77db válasza:
A cukrodat rendszeresen ellenőriztesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!