Kemoterápiás kezelés alatti munkavégzés megoldható valahogy? Nem akarom hogy kirúgjanak
Ez nem olyan hely ahol elnézik a lógást a hiányzást kivágnak azonnal. Még 1-2 napot elnéznek többet nem.
Hogyan oldhatom meg hogy kemós kezelés alatt bejárhassak melózni? Sajnos elpatkolni se akarnék még a kemót meg nem lehet tolni fájdalmaim vannak.
Orvos azt mondja felejtsem hogy kemó alatt melózni járok örülhetek ha a wc-ig elmegyek egyedül.
Ez igaz? Mert akkor fel is köthetem magam mert ha nem megyek kirúgnak és akkor itt a világ vége. Miből élek majd. Másik állást ugyan hol. Főleg betegen..
Lehet én vagyok naív, de kizártnak tartom, hogy súlyos betegség miatt ne legyenek elnézőek. Mert lássuk be, kemo nem egy mezei náthára van, amit az ember fél lábon kihord.
Mert azt megértem, hogy nem tolerálják ha valakinek minden második héten megy a hasa vagy folyik az orra. De a te eseted más.
Próbáltál már a főnököddel beszélni erről?
Ha az orvos azt mondta, hogy nem tudsz dolgozni, akkor valószínűleg így is van.
A kemo legyengíti a szervezetet. Még ha be is mész dolgozni, elvégezni a dolgod nem tudod rendesen. Ami egy irodában sem éppen kellemes dolog, de pl. szalagmunkánál akár még munkabalesetet is okozhatsz (elájulsz, stb).
Én megpróbálnám a helyedben ezt megbeszélni, mert ez nem játék. Arról nem is beszélve, hogy a gyógyulási (a kemo sikerének) esélyeid is rontod, ha még a munkával is terheled magad.
Ja azt nem írtam le hogy munkaerő köélcsönzőn keresztül vagyok dolgozttava és ez reménytelenné teszi a helyezet.
ez egy olyan egyszerűsített jogviszony amit bármely fél azonnal következmény nélkül felmondhat bármikor.
ezért nincs értelme arról beszéln hogy betegállomány meg ha kirúgnak akkor bíróság mert itt akármikor kirúghatnak és semmit a világon nem lehet tenni (persze alapvetően én is leléphetek akármikor)
főleg így ahogy most vagyok. így még oda se kellek hova másképp esetleg kellenék.
az meg hogy a munkáltató majd megértő lesz azt meg nem is kommentálom. szekus cég itt nem szaroznka 5 perc alatt kivágnak vannak ezren helyettem.
ilyne leveleket kapok privátbna. döbbenet!!
ezek nagyobb mocskok mint a cégem...
Szia!
Akkor nincs más hátra, mint az, hogy elkezded inni azt a táplálék-kiegészítőt, amit én is és családom is már 5 éve napi szinten fogyaszt! Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a kemo és sugár mellékhatásait csökkentse, illetve megszüntesse. Több pozitív tapasztalatom van már: melldaganat, májdaganat, leukémia, nőgyógyászati daganat.
A másik dolog, hogy ez egyben egy üzlet is, hiszen ajánlás után jutalékot fizetnek. A miből fogsz megélni kérdésedre is ez a megoldás!! Én már csak ebből élek!
Neked lesz nagyon durva saját tapasztalatod és azzal nagyon gyorsan lehet haladni az üzletben..
Na mit szólsz?
Üdv: Roland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!