Tomszi 21 kérdése:
Szegedre is mehetek MR vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Epilepsziás vagyok és most rosszabodot kicsit ezmiatt elküldtek Mr vizsgálattra Kecskemétre mivel Báccs-Kiskun megyei vagyok igy ott igyenes,az lenne a kérdésem,hogy Szegedre nem lehetne e mennem mivel közeleb van. Vagy ott fizetnem kellene a vizsgálatért? És ha lehet mennem oda is akkor hova érdemes menni?2017. júl. 3. 10:30
1/3 anonim válasza:
Oda mész ahova akarsz, csak akkor a beutalot szegednek kell cimezni és oda kell kérni időpontot.
2/3 anonim válasza:
ahova a beutalód szól, oda kell menned. ha kmét nem felel meg, visszabattyogsz a beutaló orvoshoz, és megkéred, hogy szegedre írja.
én tavaly pécs és kmét közül választhattam (amit nem is értek, mert a kórház a szegedinek az oktatókórháza), kmét lett azért, mert ott van leghamarabb időpont.
miért számít ennyire a távolság? az utazási ktg-et is megtéríti a tb.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy tériti a TB. nem is azzal van gondom csak regel van buszom és vonatom is odafelé de visszafelé már elég rizikosan járnak ide ahol lakom és nincs nagyon olyan ismerösöm aki eltudna vinni autoval és rokonom sincs,hogy ott tudnék aludni ha véletlen nem érném el a vonatot vagy buszt. Szegeden meg ott vannak bátyámék .
2017. júl. 3. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!