Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet tenni bárányhimlő...

Mit lehet tenni bárányhimlő ellen ha már elkapta?

Figyelt kérdés
Van egy 6 éves húgom aki most bárányhimlős és nagyon viszket neki. Ma lekentük betadinnal meg még valami krémmel és még mindig viszket neki. Praktikákat,ötleteket,tanácsokat tudnátok adni? Előre is köszönöm!

2017. jún. 29. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Cinkrázót tudom ajánlani. Egész család átment rajta, többnyire óvodás korban áteset mindenki. Minket helyre hozott. De nem szabad, hogy víz érje.
2017. jún. 29. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:
igen az a másik krém amivel kentük csak nem tudtam a nevét :D de azért köszi. És mit nem kéne hogy víz érje? a cinkrázót vagy a himlőt?
2017. jún. 29. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Elmenni vele egy orvoshoz szerintem az érdemes lenne ne vakarja mert

rosszabb lessz nézzen valamit ami eltereli róla a figyelmét orvos nem írt rá gyógyszert a viszketésre érdemes lenne a kezére kesztyűt tenni hogy ne legyen nagyon vakarva..

2017. jún. 29. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem nagyon lehet vele fürdeni. Maga a báranyhimlo miatt.

Es igen, ahogy az előttem levő is írta, ne vakarja.

Cinkrázó tényleg jó volt. Tesómnak pl az egész háta tele volt es onnantól kezdve teljesen a labaig. De csak hátul. Szegény .. igazi kis fél dalmata volt :)

Hamar gyógyulást kívánok :)

2017. jún. 29. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!