Mit lehet tenni bárányhimlő ellen ha már elkapta?
Figyelt kérdés
Van egy 6 éves húgom aki most bárányhimlős és nagyon viszket neki. Ma lekentük betadinnal meg még valami krémmel és még mindig viszket neki. Praktikákat,ötleteket,tanácsokat tudnátok adni? Előre is köszönöm!2017. jún. 29. 20:10
1/4 anonim válasza:
Cinkrázót tudom ajánlani. Egész család átment rajta, többnyire óvodás korban áteset mindenki. Minket helyre hozott. De nem szabad, hogy víz érje.
2/4 A kérdező kommentje:
igen az a másik krém amivel kentük csak nem tudtam a nevét :D de azért köszi. És mit nem kéne hogy víz érje? a cinkrázót vagy a himlőt?
2017. jún. 29. 20:33
3/4 anonim válasza:
Elmenni vele egy orvoshoz szerintem az érdemes lenne ne vakarja mert
rosszabb lessz nézzen valamit ami eltereli róla a figyelmét orvos nem írt rá gyógyszert a viszketésre érdemes lenne a kezére kesztyűt tenni hogy ne legyen nagyon vakarva..
4/4 anonim válasza:
Nem nagyon lehet vele fürdeni. Maga a báranyhimlo miatt.
Es igen, ahogy az előttem levő is írta, ne vakarja.
Cinkrázó tényleg jó volt. Tesómnak pl az egész háta tele volt es onnantól kezdve teljesen a labaig. De csak hátul. Szegény .. igazi kis fél dalmata volt :)
Hamar gyógyulást kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!