Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez limfóma?

Szerintetek ez limfóma?

Figyelt kérdés
1,5 centis nyirokcsomokat tapintok a lagyekhajlatomban. Állkapcsom alatt egyet, nyakamban többet. 1 hónapja voltam vérvételen es UH-n. Azt mondták hogy negatív, tok egészséges vagyok. Egész nap ezeket a csomokat nyonkodom, piszkalom, fogdosom, rájuk koncentralok. A neten összeolvastam minden szutykot, hogy alkoholtol ha fajnak akkor ez limfoma. Ma legurítottam egy doboz sört es olyan mintha fájt volna, lehet beképzeltem. Se lázas nem vagyok, nincs éjszakai izzadásom sem. Sportos emberke vagyok. Egy aggódó 18 éves fiú.

2017. jún. 25. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mintát kell belőle venni, ott majd eldől, hogy limfóma-e vagy nem. Ezt így a neten senki nem fogja neked biztosra megmondani.
2017. jún. 25. 22:47
 2/4 A kérdező kommentje:
De anyuék mondták hogy ok is tapintanak nyirokcsomokat a nyakon. Ja es hozzateszem, hogy nagyon vékony es magas vagyok
2017. jún. 25. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Elmozdulnak a csomók,tapintàsra puha vagy kemény?Amúgy szerintem ne aggódj,ha ennyi csomót tapintasz,és limfoma lenne,akkor már a labor is kimutatnà,illetve lenne màs tüneted is.
2017. jún. 26. 06:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, a lagyekomban ha megnyomom, olyan mintha mozognanak
2017. jún. 26. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!