Ha menstruáció közbe citrom levet iszok akkor előbb elmúlhat? Vagy mivel lehetne előbb "elmúlasztani"?
Figyelt kérdés
Egy hetes táborba megyek és ma jött meg. Mivel lehetne előbb elmulasztani hogy 25.-ére elmuljon, vagy max 26.-ár a?2017. jún. 23. 17:27
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok jártas a témában, de egy biztos : citromlétől egészen biztosan nem fog elmúlni, nem fogja sehogy sem befolyásolni a menzeszed. Esetleg tablettát tudsz rá szedni, de az nem ajánlatos, mert elég veszélyes. Én nyaraláson voltam így, kínszenvedés volt, de nem akartam tablettázni, mert annak komolyabb következményei lehettek volna.
2/4 anonim válasza:
Ha nem esik az eső és eső táncot járok, hamarabb fog újra esni?
3/4 anonim válasza:
És ha eső KÖZBEN járom a táncot, akkor hamarabb eláll?
4/4 anonim válasza:
nekem a citromlé és egyéb savas étel/ital csak eltolja, hogy később jöjjön meg, de ha már benne vagyok, akkor azon semmi se segít. miért? vízbe akarsz menni? arra ott a tampon. ha még nem használtál, kezd minivel, menszesz alatt úgysem lehet sokat vízben ázni, mire az megtelik, addigra ki is kell jönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!