Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epekő okozhat hasmenést?

Epekő okozhat hasmenést?

Figyelt kérdés

2017. jún. 21. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Elméletileg igen, mivel az epeürülés zavara miatt a zsírok emésztése zavart szenvedhet, és ez több és gyakoribb székletürítéshez vezethet.

Gyakorlatilag viszont előbb érzel igen erős fájdalmat a jobb bordaív alatt, mint hogy a hasmenésed okán kezdj el gondolkodni, aminek egyébként számtalan más oka lehet.

Első lépésként javaslom a háziorvost.

2017. jún. 22. 01:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltam már uh-n is és kimutatták hogy van kövem. Csak azt nem tudom hogy ez okozza e a hasmenésemet.
2017. jún. 22. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezen kívül vannak tüneteid?

Sárgaság, halvány széklet, sötét vizelet... stb.?

Mert, ha véletlenül fedezték fel, hogy epeköved van, ami nem okoz elzáródást, akkor nem valószínű, hogy ettől van hasmenésed.

Milyen gyakran kell menned Wc-re?

2017. jún. 24. 00:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Más tünetem nincs. Csak a hasmenés. Változó hogy egy nap hányszr kell mennem van hogy csak 7-8x de olyan is van hogy 15-20x. Álltalában normális színű, csak negyon ritkán halványsárga.
2017. jún. 24. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj vissza a dokidhoz, és említsd ezt meg neki. Már a 7 sem hangzik túl jól, nemhogy a 15-20.
2017. jún. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!