Szerintetek 18 évesen nyugalmi állapotban nem túl magas a 171-es vérnyomás?
Nekem ez ijesztő,van,hogy kevesebb 150-160,de tudtommal 120 körül kellene lennie.
A pulzusom is aggaszt mert szinte soha nem volt még 90 alatt,de volt,hogy nyugalmi állapotban 132-es volt.
Szerintetek?
Nem lehet,hogy csak a vizsga miatti aggodalom miatt van?
Nekem sportolásnál szokott lenni 130 körül a pulzusom.
120/80 és 72 lenne az ideális.
140/90-ig kb normális
140-160 /95-100 között közepesen súlyos
180 felett és 100/110 felett nagyon magas.
Lehetséges,hogy a vizsga is közrejátszik,de többnyire mindig ilyen magas,145,150,162 ilyesmi szokott lenni.
Ébredés után is.
Én is volt,hogy szedtem már frontint az elalváshoz,annyit segített,hogy levitte az amugy 100-as pulzusomat 41-re.
Én sajnos nem vagyok ezekkel tisztában,hogy mi lenne a normális.:/
De legalább tudom,hogy az állandó rossz közérzet,a homályos látás és fejfájás,szédülés emiatt lehet
Egyetértek az utolsóval.
18 évesen ne szokj rá a Frontinra, ha lehet, főleg mert nem vérnyomáscsökkentő, és amúgy igencsak lehet tőle függeni.
Ha izgulós vagy, ami tök érthető érettségi időszakban, akkor is próbálj inkább más módszereket a megnyugtatásodra: relaxáció, gyógytea, szabadidős tevékenység, panaszkodd ki magad valakinek... stb.
Ugyanennyi idősen pedig ez a vérnyomás magas, mindegy, hogy szóbeli vizsga előtt állsz vagy sem, főleg ha azt írod, hogy rendszeresen ilyen magas.
Kávézol esetleg?
Szerintem is látogasd meg a dokit érettségi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!