Milyen bajom lehet?
Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy betegseg, inlabb egy ideiglenes allapot. Szoval az a baj, hogy ritkan a latasom olyan tosz lesz de csak par oraig max. Nem ugy rosz hogy homalyosan latok, eleg nehez deginialni. Biztos ismeros az erzes, hogy reggel felebredsz majd gyorsan felkelsz es elmegy a szemed vilaga. Hirtelen minden sotet lesz. Na ez az allapot ehez hasonlo rs nagyon zavaro. Kicsit a fejem is faj ilyenkor es olvasni nagyon mehez, a fokuszban meg ugy agogy latod mit latsz de korulotte minden sotet. A kerdes kiirasanak pillanataba is ez az allapot van jelen nekem, ezert nezzetek el a helyesitast, azt hottem megbolondulok mig leirom ezt a kerdest. Valyon mi lehet ez? Es ami erdejel, hogy mit tegyek ellene? Eleg ritkan jon ele de olyankor orito. Kerlek segitsetek.2017. jún. 19. 15:12
1/5 anonim válasza:
LEGROSSZABB esetben agydaganat.
Remélem hogy nem az.
2/5 A kérdező kommentje:
Az isten megfizet miert kell ilyeszgetni??? Jezusom, ugy megjedtem. Egyet hanytam, kiderult csak megcsomoroltem s most mar csak a fejem faj.
2017. jún. 19. 17:26
3/5 anonim válasza:
Menj el haziorvoshoz mielott tovabb romlana ez az allapot, nezzen neked egy vercukrot (cukorbetegseg elso jele is lehet), reszletesen panaszold el neki a gondod es az alapjan el fog kuldeni szemeszetre vagy neurologiara.
4/5 A kérdező kommentje:
De mar megint helyrejottem, nem is emlekszem mikor volt utoljara ilyen, most pedig szerintem azert volt a fejfajas is meg minden mert megcsomoroltem, de most mar elek es virulok :D
2017. jún. 19. 20:52
5/5 anonim válasza:
3/4 vagyok. Az idonkent jelentkezo fejfajasod es lataszavarod "eleg ritkan jon elo, de olyankor orjito" ezt irtad, szerintem ezek utan ne dugd a fejed a homokba! Lehet csak migrainrol van szo de en a helyedben mindenkepp utanajarnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!