Az AIDS első tünete lehet torokfájás? Más panaszom nincs.
Egészen minimális az esélye.
"the average risk of contracting HIV through sharing a needle one time with an HIV-positive drug user is 0.67 percent, which can also be stated as 1 in 149 or, using the ratios the CDC prefers, 67 out of 10,000 exposures. The risk from giving a blowjob to an HIV-positive man not on treatment is at most 1 in 2,500 (or 0.04 percent per act). The risk of contracting HIV during vaginal penetration, for a woman in the United States, is 1 per 1,250 exposures (or 0.08 percent); for the man in that scenario, it's 1 per 2,500 exposures (0.04 percent, which is the same as performing fellatio). "
Ettől függetlenül védekezni kell és el kell menni tesztelni, de pánikba esni sem kell
Annál többet, amit bemásoltam, nem tudok írni. Ha a pasi, akivel lefeküdtél, március óta nem volt senkivel, akkor nincs veszély. Az orál esetén igazából akkor van némi esélye, ha seb, vágás volt a szádon.
Amúgy bocsi, hogy beleszólok, de azt javaslom, vegyél vissza egy kicsit. Ha így folytatod, bekapsz egy terhességet, vagy betegséget. Neked komolyan jó ez? Mindenkivel csak úgy, érzelem nélkül? A valódi intimitásra való képességedet rombolod ezzel. Tudom, én is így voltam, mint te. Akkor azt hittem, hogy ez jó nekem, de rá kellett jönnöm, hogy ez csak pótcselekvés és igazából szeretetre, valódi intimitásra vágytam.
Terhességre nem nagyon van esély, fiú vagyok:D
Amúgy meg soha többet nem fogok, de el kell követni hibát ahhoz, hogy megtanuljam a leckét. Mostantól csak kapcsolatban! :)
Haha, arra nem gondoltam, hogy fiú vagy :D
Attól még jól teszed, ha mostantól vigyázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!