Mi lehet ez a fenék felső részén?
Figyelt kérdés
Múlt héten csütörtökön vettem észre hogy a segglyuk-al egy vonalban felfele(a herék fele) vagy egy kemény csomószerűség járáskor és üléskor is fájt, azt gondoltam pattanás bekentem körömvirágkrémmel.
Eltelelt a péntek, és szombat reggelre elmúlt a fájdalom és a kemény búb helyén lett egy kis seb és ez a kis seb hétfőre egy kb 4-5mm átmérőjű és 4-5mm mély sebbé alakult ami wc papírt éríntkezéskor vérzik is de nem mindig.
Mi lehet ez tályog? Mert nem fáj meg semmi nem jön belőle csak idegesít hogy mi lehet ez
Milyen orvoshoz kell ilyen gonddal fordulni? urulógia?
2017. jún. 12. 11:50
1/1 anonim válasza:
Lehet tájog vagy szőrtüszőgyulladás. Kicsi a valószínűsége, hogy ez urológia lenne.
Első sorban háziorvos, aztán ha úgy gondolja, tovább küld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!