Ez most stroke?
Figyelt kérdés
Még február végén volt egy MRI vizsgálatom mert sokszor fájt a fülem és a fejem.. akkor mindent rendben találtak.. azt mondták szép az agyi erein lefutàsa.. mostanában viszont(2-3 napja) sokszor gyengének érzem a lábamat,karjaimat és bizonytalan is vagyok... émelygek , és fáj a fejem sok ponton...nagyon félek a stroketól hogy nem az e... tegnap is beszúrt a fejem egy ponton aztán olyat éreztem mintha az egyik lábam lezsibbadt volna teljesen...akkor kaptam is egy panikrohamot és rosszul is aludtam...van hogy az orromban van hogy allamban érzek furcsa bizsergést.. állandóan a neten nézem a tüneteket és egyre csak rosszabbul leszek... ha voltam MRI-n és minden jo volt rajta attól még lehet strokeom??? még csak 20 vagyok... nagyon pánikolok mindenen, de sokszor van halálfélelmem emiatt, és az ájulásérzès kerülget. Jogosan félek?? Sokszor szur a fejem es nyakam.. meleg vagy hideg erzesek futnak vegig rajta es olyan nehéznek érzem a testem... nem tudom mit tegyek... ez strike vagy agyergorcs vagy mi???2017. jún. 8. 19:28
1/1 anonim válasza:
Ez szorongás, és pánikrohamok. Arra gondolj, hogy ha stroke-od lenne, akkor nem tudnál ide írni! Remélem megnyugodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!