14 éves vagyok, és szerintem aranyerem van?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy kb 3 hónapja fáj ülni néha enyhén néha jobban.
A végbélnyillásomnál fáj.
De nincs véres széklet vagy ilyesmi.
Lehet ez aranyér?
2017. jún. 3. 12:55
1/8 anonim válasza:
Nem kezdtél el sportolni? esetleg nemi élet? szerintem menj el orvoshoz
2/8 anonim válasza:
Lehet, de menj biztosra, irány a háziorvos, lehet cikinek gondolod, de nem az. Fő hogy meggyógyulj. Lehet még elég a kenőcs, de ha romlik akkor műtét is lehet a vége.
3/8 anonim válasza:
A Reparonnak van kúpja is, abból éjszakára tegyél fel egyet, mielőtt lefekszel. Így egész éjszaka belülről is gyógyítja egy gyógyszer. De ha néhány héten belül nem javul, fordulj orvoshoz!
4/8 anonim válasza:
Elvileg lehet aranyér, vagy végbélrepedés is, főleg ha kemény szokott lenni a székleted, de nézesd meg sebészeten kedden, ott megvizsgálnak és ha az, akkor ott írnak fel rá kenőcsöt, vagy kúpot.
5/8 A kérdező kommentje:
És a kúpot hogy rakjam fel?
2017. jún. 3. 14:21
7/8 anonim válasza:
Ne hülyéskedj gyógyszerekkel. Menj el orvoshoz. Ne légy Google doktor, es ne hallgas senkire aki itt gyógyszert ajánl.
8/8 anonim válasza:
lehet aranyered de kezeld mert egyre rosszabb lesz...idővel a wc-zésnél egyre jobban kisebesedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!