A CEFZIL 500mg, ez antibiotikum?
De és mondtam is neki! Erre ő amit először felírt azt lehúzta és ezt írta fel ahelyett.
Mindig felhívom külön a figyelmét erre, viszont a tűszös mandulámat sem nagyon ismerte fel. Már elég öreg és műtve is volt és kb a véget járja szegény. De a nem is tudom milyét, presztízsét?! nem adja el, azt hallottam.
Nekem már volt párszor tűszös gyulladás rajta így felismertem és mielőtt még az egész mandulám egy hófehéren fedett szar nem lenne, elmentem hozzá.
Igazából még nem az egészet fedi, csak lent és a hátsó nyelvi mandualim is meg vannak dagadva, szépen látszanak, kis szimmetrikus körök, fehér lépedékkel előttük.
Lázam igazából nem volt. Remegő vegtagjaim, has és torok fájás igen. A tűszök pedig nem étel maradékok. A sok gyulladás miatt alapjáraton tiszta kráteres és tudom milyen ha a mandula kő nevű cucc van benne amit fedi is valamennyire és milyen a tüsző.
De még is, most az orrom nem folyik, nem köhögök. Ami azért érdekes mert az előző ilyen fertőzéskor/ekkor 40 fokos melegben a hideg rázott, reszkettem, taknyoltam, köhögtem.
Vissza térve a gyógyszerre:
Webetegen az volt írva róla, hogy nem ajánlott a szedése, idézem:
Ha valamikor gyógyszerallergiát vagy más allergiás természetű betegséget (pl. csalánkiütés, allergiás asztma, szénanátha) állapítottak meg az Ön esetében, különösen, ha ezek penicillin vagy ahhoz hasonló (például a cefalosporinoknak nevezett csoportba tartozó) antibiotikumok szedése után jelentkeztek.
Na már most az élettársam egyik barátnője patikus.
Megkérdezte nekem azt mondta szedhetem, mert csak hasonlít a penicilinre. :O
Viszont ők spéciel nem ajánlják senkinek mert nagyon rossz gyógyszer...
Ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!