Akik kaptak infuziot hasmenés miatt, tudnátok segíteni? (többi lent)
Pentek ota hasmenesem van. Hanyni nem hanyok. Ket napig hoemelkedesem volt az már pár napja nincs. Viszont iszonyat gyenge vagyok , beszelni alig van erom... voltam orvosnal o adott ilyen so meg mindenfelet potlo port amit innom kell. Meg hasmenesre kapszulat. A porbol hatot megittam de tobbet nem vagyok kepes mert rettento izu es igy is emelygek meg teljesen ki van a hasam.. eszegetek banant, kekszet, krumplit mindent amit ilyenkor szokàs...
De az erom nem akar visszaterni... es mar megijeszt. Felhivtam az orvost es mondta hogy infuziot kene megprobalni beadatni( a helyi vedonovel) itthon.
Kapott mar valaki ilyet? Milyen hamar folyik le? Es van mellekhatasa? Nem akarok még szarabbul lenni:(
Szakmabeli vagyok. Nálunk, külföldön így csinálják az otthoni infúziót: Lefekszel az ágyba, beteszik az állandó tűt a kezedbe, az infuziot felteszik valami magas helyre, összekapcsolják az állandó tűvel.
Még le nem folyt addig jó lenne feküdni.
Hogy, hogy szedik le -NÁLUNK, nem biztos, hogy pont ugy, nemtudom - vagy adtak infúziót reggel, akkor esetleg a délutáni váltàs elmegy és kivesz mindent, vagy màsnap reggel, az állapotodtól függően vagy, a munkaidejüktől függően.
Az infúziónak semmi mellékhatàsa nincs (csak ha levegő jut a rendszerbe, ami megelőzhető, ha jól végzi a nővèr a dolgàt). Illetve a további gondok, amik a tű felhelyezesekor előfordulhatnak.
Remélem èrthető.
Példàul: lefolyt az infúzió, és nem vagy egyedül otthon, akkor megmutatják, h h vedd ki az infúzió rendszert, a tűt nem, mert azt ők fogják...mivel meg kell nézni az àllapotod, meg, h kell-e még infúzió.
Ha lefolyt az infúzió, és annyira ráérnek a nővèrek, h elmenjenek és kiszedjék, akkor még aznap ki lesz szedve a tű.
Szóval te csak a rendszert kapcsolhatod le, a tűt nem veheted ki. De mindent el fognak magyaràzni.
Nekem bekotottek es kb egy ora mulva lefolyt aztan visszajott a vedono es kiszedte. De nekem ez mind itthon tortent. sima kiszaradas elleni oldat volt.
Utolso: nem buntet meg senki, de ertelemszeruen te arthatsz magadnak vele hisz nem vagy hozzaerto...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!