Mikor múlik el a füldugulás?
Figyelt kérdés
Hallójárat gyulladásom volt, a háziorvos adott rá fülcseppet, már alig fáj de a füldugulás nem múlt el. Érdemes lenne szakorvoshoz menni vele?2017. máj. 30. 16:19
1/4 anonim válasza:
Igen, gyógyszeres gézt kapsz bele, nekem mindig elmúlt a dugulás tőle.
2/4 anonim válasza:
Nekem egyszer volt egy durva fülgyulladásom (rendesen fájt, nyomás volt benne, illetve alig hallottam). Fogtam egy fej hagymát és beledobtam a gyümölcscentrifugába. A kifacsart lébe belemártottam egy fülpiszkálót, aztán azt meg belenyomtam a fülembe (kicsit meg is nyomkodtam a vattát a végén, hogy belecsöpögjön a hagymalé a hallójáratba. Pár másodperc után volt egy kis szédülés, de az hamar elmúlt és rögtön érződött a hatás. Aznap még1x megismételtem ezt a procedurát és láss csodát: teljesen elmúlt a fülgyulladás. Azóta a hagymalére esküszöm.
3/4 anonim válasza:
Egy erőteljes ásítástól kidugul a füled! Ha nem akkor a gyulladás még mindig fenn áll.
4/4 anonim válasza:
Orr-fül-gészet.
Kimosák a zsírlerakódást a füledböl fájdalom mentesen.
Kérj tanácsot is egyben ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!