Elviselhetetlen fájdalom? (torokfájás) SEGÍTS!
Sziasztok. Nem gondoltam volna hogy idáig eljutok hogy már ide is írnom kell. 17 éves fiú vagyok. A torkom kedden brutálisan elkezdett fájni, elmentem orvoshoz, írt antibiotikumot, s egy gyulladáscsökkentőt. De nem használ. A nyálamat nem bírom lenyelni, a kukába köpdösöm ki annyira fáj.. Enni szinte semmit nem bírok, szintén a nyelés miatt, és inni is maximum vizet mert minden marja a torkom. Napi 5 cataflamot kell bevennem, máshogy elviselhetetlen a fájdalom, mellesleg a füleimbe is kisugárzik, olyan mintha mindkét fülem full gyullad lenne, persze nem az csak kisugárzik a torok.
Könyörgöm!!!! Bármilyen praktikát tudtok, teljesen mind egy mi az, bármit megtennék hogy enyhüljön mert nem bírom már! Kérlek segítsetek!
vegyél be fokhagymát, és tegyél meleg sót a füledhez..
Az antibiotikumot meg hagyd , többet árt mint használ, főleg h minden sz*rra azt írják fel kb.
nekem akkor volt ez, mikor tüszős mandulagyulladásom volt. detto, mint neked most.
nem emlékszem pontosan, mert rohadt régen volt, de azt tudom, h napokig nem bírtam enni, inni. szerintem 4-5 nap kb.
de mindenképp fertőtleníteni kellene a torkod.
teafaolajról hallottál? én azt szoktam, ha begyullad a torkom, h egy fél deci langyos vízbe 3-4 csepp teafaolaj, és ezzel öblögetek, gargalizálok. nekem segít.
anyukám meg a fokhagyma-gyömbér reszeléket mézben eszi, neki az vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!