Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van egy göb/csomó a nyakam...

Van egy göb/csomó a nyakam bal oldalán, középen. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre, ahogy megnyomtam kicsit a nyakam bal oldalt, hogy valami csomó van a bőröm alatt. Nem olyan mint a pattanás, nincs köze hozzá. Nem fáj, elmozdul ha megtapogatom. Holnap megyek védőnőhöz, mert az tud legelőbb fogadni. Gondoltam rá, hogy zsírcsomó, vagy valami ilyesmi lehet. Nezen több minden volt fent. Ami szerintem lehetséges, az a pajzsmirigy túlműködése. Utójára április legelején voltam kórházban (nem emiatt), ott semmi baj nem volt a vérképemmel. Annyi hogy a vvt számom pont az alsó határt súrolja, de ez már egy ideje így van, és nem mondtak rá semmit. 18/L

#Csomó;göb;nyak;egészség
2017. máj. 23. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy előttem írták, a pajzsmirigy a nyak közepén lent van, ahol a mélyedés van a két kulcscsont között, a felett nem sokkal.

Ha nyelsz, mozog? Akkor lehet pm. Amúgy meg én is nyirokcsomóra tippelek.

2017. máj. 23. 19:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem pajzsmirigy. Leirom máshogy, mert látom sokan félreértették. Bár az is tény, hogy én sem tudtam normálisan leirni. Na szóval. Ha a nyakat kör szerint nézzük, akkor ugye a nyak az 360 fokos.. 0. foknál van (nyak-közép fent) a nyirokcsomó, nyak "alatt" a pajzsmirigy. Elfordulunk jobb oldalt 90 fokkal. És ha a hosszt nézzük, alulról 1 cm. Megpróbáltam normálisan leirni, de ez pont egy olyan hely, amit rohadtul nem tudok megdogalmazni normálisan :D
2017. máj. 23. 22:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Bal oldalt*
2017. máj. 23. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!