Egy éve hogy időszakosan légszomjam van mit lehet evvel kezdeni?
Az volna az én kérdésem, hogy lassan egy éve hogy egy kisebb verekedésbe keveredtem és kaptam egy mellkasi ütést. Később 3 nap múlva hajnali kettő tájt felállva a géptől hirtelen légszomjam támadt, majd másnapra elmúlott ( ahogy vettem a levegőt úgy éreztem hogy nem telítődik ki a tüdőm ). Azóta időszakosan előjön és sajna mostanára gyakrabban és nehezebben is jutok levegőhöz . Egy évvel ezelőtt volt röntgen felvétel meg hallgatózás ami negatív volt most pár hete szív ultrahang EKG szintén negatív viszont vérnyomásom kissé ingatag mostanában van hogy 150/100 de általában jó az az 120-140/70-80 között mozog és 2001 .01.03 –án születtem (16 éves vagyok 190cm magas és ~70 kg )
, esetleg volna –e valaki aki össze tudná nekem írni egy listába a lehetséges betegségeket vagy ha más nem is eltudná nekem mondani még „ha madár tavlatból is” , hogy mit lehet evvel kezdeni ? Válaszaitokat előre is köszönöm üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!