Jutavit magne b6 szedek. Meddig szabad szednem? Lehet mellékhatása?
A MagneB6-nak nincs mellékhatása, ha annyit veszel be, mint ami a dobozon van, akkor nincs gond tőle.
Nekem is hasonló gondom van, nekem is minden eredményem negatív lett. Ekkor kértem egy 24 órás EKG-t, ami kimutatott egy enyhe szívritmus zavart, nekem is megemelkedik a pulzusom olyankor, meg össze-vissza ver a szívem, de csak 1-2 másodpercig.
Béta blokkolót írtak fel rá, aminek elég sok mellékhatása van, így én nem szedem. Én is szedek MegneB6-ot, Panangint (ez is magnézium és kálium). Igazából valóban nekem is a kávét és cigit lejjebb kéne adnom, de alapvetően a stressz okozza ezeket a kis ritmus és pulzus zavarokat. A Concor elég jó ritmusszabályozó, ha szeded, nem lesz gond.
Nyilván a stresszen kéne csökkenteni, de azon meg nem tudunk.
A sport átmenetileg megemeli a pulzusodat, de nem gondolom, h attól volt. Azért én a helyedben még egy ilyen 24 órás EKG-t kérnék, mert nekem is ez mutatta ki végül a gondot, a többi vizsgálat mind negatív lett.
Egyébként amióta szedem a panangint, azóta nekem kicsit ritkábban van ez a félreütögetés.
Neked is jó egészséget!
Szerintem ne aggódj, az a pár szál cigi nem hinném, h befolyásol bármit is. Nyilván hosszú távon nem annyira jó a cigi, de a stresszt meg levezeti, tehát valahol segít is :D na jó, nem akarom bemagyarázni, h jó a cigi, de megértelek, én is cigizek.
Szedjed a magnéziumot, concort, és nem lesz baj. De azért egy 24 órás EKG-t még kérj a dokitól, ne hagyd, hogy elbagatelizálja a bajodat. Nekem sem akartak először, mert hogy minden leletem negatív, de addig dumáltam, hogy megcsinálták, és kiderült, h azért nem minden rózsás... :/
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!