Könnyen sérülő végbélnyílás?
Lehet, hogy rossz a technikám, de mire kitörlöm a fenekemet, addigra már kicsit érzékeny, és élénk színű vér is marad a papíron. Ha pedig hasmenésem van, akkor már a 3. után fáj törölni. WC papír is lehet rossz?
Ha nincs semmilyen betegségem, és csak egy átlagos nagy dologról van szó, akkor csak az utolsó 1-2 törlés kicsit kellemetlenebb (de nem fáj igazán), és pár apró élénk színű vércsepp van a papíron.
Semmikor máskor nem tapasztalok fájdalmat, csak az utolsó pár törlésnél. (Meg ha pl hasmenésem van, és már nagyon felsértettem a fenekemet, akkor WC után pár percig még néha érzékeny, de ez szerintem normális)
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy rosszul törlöm ki, az ánusz környékén valamit felsértek a végére, és ott elpattan egy hajszálér.
Vélemények?
1) 90%ban biztos vagyok hogy aranyered van.
2) vegyel nedves popsikendot, azt hasznald.
sot, lehet kapni direkt aranyerre valo popsikendot
3) vegyel aranyerkenocsot es hasznald
- aranyér - szarügy, nekem is van, meg sok másik embernek
- ne törölgess, hanem mosd meg zuhannyal, bidé
Szerintem sem biztos, hogy aranyered van.
A wcpapír is ki tudja dörzsölni, ha nem puha és durván törlöd.
Használj nedves törlőt. Vagy puha wc papírral töröld meg a nagyját, aztán mosakodj meg.
Ha hasmenésed van és gyakran kell törölni, akkor használj valamilyen kenőcsöt, Bepanthen, vagy Neogranormon.
Amikor a vége felét nedvessel csinálom, akkor nem jelenkeznek a fent említett dolgok.
Akkor valszeg túl apaos munkát akaork végezni, és ezt nem igazán szárazzal kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!