Felköhögtem valamit, mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nem érzem túl jól magam, fájt a fejrm meg a torkom is egy kicsit és köhögök. Mostanra már jobb lett, viszont felkühögtem valamit. Nyálkás, ruganyos állaga van, és piros foltok vannak benne. Bocsi a képért, elég gusztustalan...
2017. máj. 3. 20:00
1/8 anonim válasza:
Uha. Holnap mindenképpen menj el háziorvosodhoz és mondd el neki ezt. Nem akarlak ijesztgetni, menj el a saját érdekedben.
2/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp megyek holnap orvoshoz, viszont addig még órákat kell várnom. De így nem tudok aludni, ideges vagyok, köhögök és leginkább idegeges vagyok... Úgyhogy ha valakinek legalább sejtése van, hogy mi ez, vagy mit csináljak, akkor kérlek válaszoljatok.
2017. máj. 4. 04:01
3/8 anonim válasza:
Jön föl a letapadt váladék a tüdődből, talán bronchitiszed van, majd felír az orvos köptetőt.
4/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és csak egy kis megfázásnak titulálta a dolgot, nem nagyon aggódott emiatta véres köpet miatt. Remélem igaza van, mert én viszont eléggé ráparáztam erre...
2017. máj. 4. 10:26
5/8 anonim válasza:
Menj el magánba tüdőgondozóba. Véres köpet nem normális.
6/8 anonim válasza:
Gondolom meghallgatta a tüdődet és nem talált semmi olyat, hogy röntgenre küldjön. Véres köpet sokszor van megfázásnál és torokgyulladásnál is. Ne aggódj. Hörghurut is járhat véres köpettel, amúgyse vér volt, hanem csak egy vércsík, vagy pötty.
7/8 anonim válasza:
Én azért nem hagynám annyiban, mert egy orvos ezt mondta. Az ember élete múlhat ezeken és ha valami van akkor időbe derüljön ki amíg még esetleges kezelések hathatnak, minthogy később. Aztán meg lehet az orvosra fogni, hogy de hát ő nem küldött erre arra. Az már neked mindegy lesz.
8/8 anonim válasza:
Meg ha már véres a köpet akkor egy köptető nem lesz elég rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!