Egy hónapja fáj a hátam, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Körülbelül 5 hete kezdődött az egész. Egyik reggel arra lettem figyelmes, hogy ha nagy, mély levegőt veszek, fáj a hátam bal oldala. A fájdalom a bal oldalon, a lapocka alatt egy tenyérnyi részen jelentkezik, feszítő jellegű. A furcsa az benne, hogy ha kihúzom magam, vagy csak egy centivel is arrébb mozdulok, már egyáltalán nem fáj. Csak akkor, ha "meg van görbülve" a hátam. Egy ideig kenegettem Flectorral, attól jobb lett, akkor már tényleg csak egy bizonyos pontban fájt és akkor is egy minimálisan. Pár napja megint erősödött, ha görbébben tartom magam és mély levegőt veszek, feszül. Szerintetek mi lehet ez? Valami komoly? Elég hipochonder tudok lenni, egy ideig ennek sem tulajdonítottam nagy jelentőséget, de már hetek óta fáj.2017. máj. 2. 17:26
1/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a tüdőmmel van valami gond?
2017. máj. 2. 17:27
2/4 anonim válasza:
Lehet nyaki gerinc, vagy gerinc probléma is, de menj orvoshoz és majd kiderül. Háziorvos meghallgatja a tüdődet, hogy rendben van-e és ha mozgásszervi gond, akkor ad beutalót orthopédiára.
3/4 anonim válasza:
Mozgásszervi gond, lehet gerinc probléma, de lehet valamilyen szalag vagy izom húzódása is. Tüdőhöz semmi köze, csak amikor mély levegőt veszel, akkor ugye elmozdulnak a bordák, megváltozik a rekeszizom, bordaközi izmok helyzete, ezért érezheted akkor jobban.
4/4 szamo77db válasza:
Én is utálok orvoshoz menni, de most azt mondom neked, nézesd meg magad orvossal. Magam részéről nem tudok jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!