Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A híg hasmenéses szerű széklet...

A híg hasmenéses szerű székletet mi okozhatja!?

Figyelt kérdés

Már egy pár hete olyan mint a fos!

Én a vastagbél és vekonybel gyulladasaira gondolok.

Pedig azért eszek rostokat is gyümölcsöket és zöldségeket is!

#betegség #Emesztorendszeri
2017. máj. 2. 13:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát igen vegyesen húst főtt ételt leveseket.
2017. máj. 2. 14:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Kenyereket margarint vajat felvagottakat.
2017. máj. 2. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Nem arra gondoltam, hogy rogton gasztroenterologiara menj colonscopiara (beutalo es hasi ultrahang nelkul nem is fogadnak ott), hanem arra, hogy menj el a haziorvosodhoz. Lehet ker majd szekletmintat megnezetni, hogy fertozeses eredetu-e a betegseg, es melle ad antibiotikumot / belfertotlenitot. Hacsak nem esetlege valami antibiotikum vagta szet pont a belfolrad.

O biztos jobban ismeri a korelozmenyeid mint mi. Azok alapjan amit leirtal a rukrozeses elmenyedrol, nyilvan nem is alaptalan feltetelezes volt reszemrol...

De most komolyan, vannak szerencsere itt nehanyan akik jo szandekkal probalnak neked segiteni, es ugy valaszolni, de rengeteg buta, kotekedos valaszolo is van. Melyikre hallgatsz inkabb? Mert en barmennyire is a joszandek vezerel valakit, elobb csak megkerdeznem az orvosom...

De nyilvan nem vagyunk egyformak.

Amugy nem is ertem min kaptad fel a vizet ennyire, hogy neked ne dugdossanak csovet sehova...kerdeztel, valaszoltam normalisan, hogy szerintem mitol lehet. Nekem nincs doktori diplomam, de valoszinuleg, ha lenne sem tudnek neked pontos diagnozis adni arra hogy miert megy hetek ota a hasad.

Viszont volt mar sajnos nekem is emesztesi panaszom, nem keves, es pontosan tudom azt is hogy hogyan kezdodik barmilyen hasonlo eredetu problema kivizsgalasa...es hogy mikor van az a pont, amivel mar nem erdemes tovabb varni. A te esetedben en nem varnek tovabb!

2017. máj. 2. 14:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Ojjajjj! lekopogom háromszor is! Amikor szekelek uritek akkor híg maga a szekletem állaga.
2017. máj. 2. 15:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Tehát jajj istenem Jézus Krisztus!ne is legyen úgy hogy nem tudok leszállni a wc deszka föl!!!

Bocsánat Elnézést hogy ha félreérthetően írtam fogalmaztam.

2017. máj. 2. 15:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Sztem itt segíteni akarunk, ha így fogod fel, akkor....
2017. máj. 2. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Addig is amíg ki nem derül, vagy el nem múlik magától, kamillatea, alma és főtt krumpli fogyasztását javaslom. Széntablettával is próbálkoznék két napon át nagy adagban. Hogy mi okozhatja nem tudom, lehet triviális és súlyos betegség tünete is. De az is lehet, hogy éppen a magas rosttartalmú gyümölcsök-zöldségek okozzák. (Az alma viszont hasfogó, ahogyan a főtt sárgarépa is.)
2017. máj. 3. 00:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Jolvan! Azért köszönöm szépen hozzaszolasaikat kommentjeiket feltett kérdésemre.
2017. máj. 3. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!