Állandó hányinger, hasmenés mit jelenthet?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és sajnos egyre többször fordul elő, hogy hasmenésem van, illetve hányingerem, hasgörcsöm, és émelygek.. Ez úgy zajlik, hogy mindig előjön 1-2 napra, aztán elmúlik. Most múlt el a menstruációm, tehát terhes nem lehetek, és már a barátom előtt is voltak ilyen panaszaim. A gond az, hogy egyre sűrűbben jelentkezik. Ilyenkor képtelen vagyok iskolába is menni, az egész napomat tönkre teszi. A vérképemmel nem volt baj. Eddig azt hittem, hogy azért van, mert rengeteget stresszelek az iskola miatt, de most már nyaranta is vannak ilyen problémáim. Kihez forduljak? A házirovos csak vérvételre küldene el. A családunkban van refluxbeteg.2017. ápr. 29. 20:47
1/2 anonim válasza:
Lehet puszta IBS is vagy ételallergia.
2/2 anonim válasza:
Menj be a kórházba kivizsgalasra.. lehet etelallergoa vagy komolyabb baj is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!