A Concor nevű gyógyszer képes gyógyításra, vagy csak tüneti kezelés?
Ezt a béta-blokkolót írta fel nekem a kardiológus arra, hogy túl gyors a pulzusom és ezt "rendbe kell tenni". 2,5 mg-os változatban kell szednem napi 1x egy hónapig és szerinte ez elég lesz, helyreáll tőle a szervezetem, nem lesz más teendő.
Közben utánanézve azt látom, hogy az ilyen gyógyszereket sokan állandóan szedik, így elbizonytalanodtam, hogy tényleg képes-e kikezelni egy hónap alatt ezt a problémát eredményesen és aztán tényleg nem kell folytatni.
Vagy lehetséges, hogy csak fenntart egy kedvezőbb állapotot amíg szedem, aztán meg visszaáll? Vagy hogy hozzászokik a szervezet és ha abbahagyom még rosszabb lesz mint előtte?
Azok hozzászólásait várom, akik saját tapasztalattal rendelkeznek, vagy látnak ilyet a közvetlen környezetükben, esetleg egészségügyi dolgozóként közvetlen visszajelzéseket kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!