Jobb oldalt a fülem alatt kemény nyirokcsomó. Nagyon
félek, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Először is hipohonder vagyok, most nagyon ver a víz, csak a jobb oldali fülem alatt lévő nyirokcsomó van megduzzadva, kő kemény, ha hozzáérek akkor a nyakamig lenyilal az érzés, mintha be lenne durranva.. Nagyon félek hogy nyirokcsomó rák, ugyanis olvastam a neten hogy az éjszakai izzadás az baj, én 3 napja éjszaka nagyon izzadok. Eddig is ott volt a nyirokcsomó de nem fájt. Kedden megyek orvoshoz, de az még messze van, a hosszúhétvége miatt. Most meg nagyon be vagyok parázva, mitől lehet ez? Remélem nem rák, nem fogytam mostanába, jó az étvágyam stb... Szedek vitaminokat. 21 éves vagyok, dohányzom, de szerintem az most mindegy
2017. ápr. 28. 18:52
1/5 A kérdező kommentje:
Ha hozzáérek erősebben, van hogy a nyakamig le nyilal, de azért nem tudom mi ez mert a bal oldalt nincs megdúzzadva, csak az az 1 :/ , vérvételen voltam 2 hónapja ott nem volt durva eltérés
2017. ápr. 28. 18:58
2/5 anonim válasza:
Azért a rák nem jön olyan gyorsan. Sőt, a legtöbb rák valójában tünetmentes, azért mennek az emberek késve orvoshoz. Azért a kedd az még nem olyan késő.
Az éjszakai izzadás sem olyan veszélyes, bár kellemetlen. Ezzel jelez a szervezeted, ha valami nem tetszik neki. Mert mással nem tud. Felébreszt. Ez a célja, hogy ébredj, és változtass... Ez az időjárás sem jó. Én ettől izzadok. ( sztem) Nem tudsz hogyan öltözni, hogy jó legyen. De nem akarok tippeket adni, találsz te magadnak. A cigi viszont egyértelműen nem jó. Bár 21 évesen még nem tudott nagy kárt tenni...
2017. ápr. 28. 19:03
3/5 anonim válasza:
A fül alatti nyirokcsomók gyakran megduzzadnak, valószínűleg összeszedtél valami náthavírust, csak (még) nem jött ki rajtad.
Egyrészt ne pánikolj, mert csak rosszul leszel, másrészt ne olvasgass a neten, főleg, ha hipochonder vagy. Ha kérdésed van, hívd fel a háziorvosod, ő legalább tuti igazat is mond.
Ám ha ennyire rettegsz a ráktól, akkor a cigarettát érdemes lenne letenni.
2017. ápr. 28. 19:20
4/5 A kérdező kommentje:
az a nyirokcsom mar 1-2 eve olyan, de azt mondta a hazi orvos a sok hidegtol... csak most faj is de csak az egyik oldalt, elmegyek a gegeszetre de felek nagyon a nyirokraktol
2017. ápr. 28. 23:30
5/5 anonim válasza:
Szia,kiderült mi okzta?Nekem is van a nyakamon egy borsónyi csomó.Ez mozgatható,nem kőkemény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!