Ez ugye nem a cukorbetegség tünete?
Figyelt kérdés
mostanában nagyon sokat iszok ennek következtében sokat is pisilek....de nem azért mert ennyit akarok inni hanem a dehidratáltság ellen direkt...eddig max 5 dl-t ittam naponta most így hogy odafigyelek viszont megiszok 3 litert is egy nap....Ez így teljesen normális ugye? 16/L2017. ápr. 22. 21:21
1/4 anonim válasza:
Ez annak a jele hogy a szervezeted jelezte végre, hogy bizony innod kéne. Hány kiló vagy? (Teljesen normális hogy naponta megiszol 3 l az már nem ha csak felet.)
2/4 anonim válasza:
Másfél-két liter bőven elég lenne, főfleg ha eddig csak fél litert ittál.
3/4 anonim válasza:
Egyéb tüneteid nincsenek? Szem romlàs, viszketès, súlyvesztés...? Csak sokat iszol, vagy ivás után rögtön érzed hogy szàraz a szád és megint innál?
4/4 A kérdező kommentje:
az orrom viszket de az allergia miatt van...fogytam valamennyit ugyan de az meg sport miatt van...a szemem jó és nem érzem szükségét ennyi víznek csak mindig emlékeztetem magam hogy most akkor igyál....így sokat iszom
2017. ápr. 24. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!