1/19 anonim válasza:
... vagy egy ártalmatlan anyajegy. Újonnan nőtt ki, változott az alakja, színe az utóbbi időben?
2/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nőtt, igen. De nagyon durván nem szimmetrikus és sokszínű is ráadásul. Kb. minden stimmel. :( Nem rajtam van, de a "gazdájának" már kértem időpontot a bőrgyógyászatra szerencsére, de egy örökké valóságnak tűnik nekem (aki aggódok helyette is..). Magánhoz meg addig is nem hajlandó menni, azért fordultam ide. Nekem nagyon-nagyon gyanús.
2017. ápr. 23. 03:22
3/19 A kérdező kommentje:
Szerintem a képen is látszik, hogy egyenetlen és nagyon sok nyulvánnyal nyújtózik oldalra.
2017. ápr. 23. 03:28
4/19 szamo77db válasza:
Jó volna, ha látná bőrgyógyász! Minél hamarabb. Én nem találgatok, nem értek hozzá.
5/19 A kérdező kommentje:
3 héten belül sor kerül rá... :( Minél többet nézem, annál rosszabbnak tűnik.
Még mindig örökkévalóság mire állami rendelésre be lehet kerülni.
2017. ápr. 28. 20:47
6/19 anonim válasza:
Igen, SZTK-ban nálunk is kb 4 hét mire bőrgyógyászhoz bejutsz. Kár, hogy nem esélyes nála a magánrendelés, az max egy héten belül megvan, és már 5-6 ezer körül megoldható az anyajegy szűrés. Fotó alapján még egy bőrgyógyász sem tudná diagnosztizálni sajnos. Remélem nem lesz baj.
7/19 A kérdező kommentje:
Igen, nagy kár. :( De őt nem foglalkoztatja különösebben, én meg tiszta ideg vagyok. Köszi, én is remélem. :)
2017. ápr. 28. 21:11
8/19 anonim válasza:
Ez nagyon rosszul néz ki! Szerintem ezt soron kívül meg kellene nézetni privát. Az SZTK-ban nem is biztos, hogy megfelelően diagnosztizálják. Ismeretségi körömben volt rá példa. A melanoma nagyon veszélyes, mert rendkívűl gyorsan áttéteket képez.
9/19 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is csúnya... Estéket olvastam róla. De nem fog elmenni magánhoz, az 100%. De ha ne adj isten nem akarják rögtön eltávolításra küldeni ezzel az anyajeggyel a bőrgyógyászatról, akkor muszáj lesz rávennem (de ezt nem is tudom elképzelni, mert amikor én nem ilyen jellegű problémával mentem akkor is azonnal átvizsgálta az összes anyajegyet és 4 darabbal el is küldött sebészetre, szóval elég alaposnak tűnt). Alapból a háziorvos is tudna rögtön beutalót adni, de ő nem fogja fel a súlyát, ezért oda se megy el.
2017. ápr. 28. 22:29
10/19 A kérdező kommentje:
Az "vigasztal" egyedül hogy nem viszket, nem fáj, nem érzékeny, nem gyulladt stb. De sajnos tudom, hogy nagyon gyanús...
2017. ápr. 28. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!