Aranyér mennyi idő alatt gyógyul?
Elmúlni sosem fog, max. visszahúzódni. De amint jön egy újabb ok (pl. székrekedés), máris kijön ismét.
A visszahúzódáshoz pedig elég pár nap. De valakinek csak krémekkel húzódik vissza, esetleg vissza kell helyezni, mert nem húzódik vissza magától. Attól függ, hogy milyen állapotban van az az aranyér.
Nem kell műteni. Csak oda kell figyelni.
Nyilván a sport, amit leírtál, az is kihozza. Ha meg is műtenének és újra ilyen sportot űznél, a megerőltetéstől ugyanúgy kijönne.
Szóval űzz valami kevésbé megerőltető sportot.
Az alfeledet kell melegen tartani. Pl. forró ülőfürdő, infralámpa, stb. régen sót kötöttek zacskóba, tűzhelyben átmelegítették, és ezt vették a lábuk közé.
Az ember a lábain keresztül fázik fel. Ha izzadós a lábad, jobban oda kell figyelned a zoknira, cipőre is.
Én úgytudtam hogy a meleg nem tesz jót az aranyérnek.
Egy alkalommal énis vettem melegvizes fürdőt de nem enyitette sőt még roszabbnak találtam az állapotom.
De az tuti hogy odakell figyelni az étrendre és hogy alulrol ne fázzunk fel mert azse tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!