Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyér mennyi idő alatt gyógyul?

Aranyér mennyi idő alatt gyógyul?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Az aranyér, ha nincsen kimelegítve soha nem gyógyul meg. Tablettákkal, kenőcsökkel, kúpokkal csak ideglenesen tünetmentessé lehet tenni, de a legelső erőlködéstől, meghűléstől ismét kiújul.
2017. ápr. 17. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmúlni sosem fog, max. visszahúzódni. De amint jön egy újabb ok (pl. székrekedés), máris kijön ismét.

A visszahúzódáshoz pedig elég pár nap. De valakinek csak krémekkel húzódik vissza, esetleg vissza kell helyezni, mert nem húzódik vissza magától. Attól függ, hogy milyen állapotban van az az aranyér.

2017. ápr. 17. 15:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Basszus. :( nekem a sport miatt (testepites) mar 3. alkalommal van, de most elegge faj, szur. Nem is volt kulonosebben kemeny szeklet, csak ugy meging kiujult. Kezelem kremmel es kuppal, de mar 3 napja szenvedek. Ezek szerint ez barmikor elojohet? Nem lehet meguszni a mutetet?
2017. ápr. 17. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
A műtétet meg lehet úszni, sőt el is kell kerülni amennyire csak lehetséges. Sok odafigyeléssel, a kajákba kevert káliumsók kerülésével, és kimelegítéssel.
2017. ápr. 17. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell műteni. Csak oda kell figyelni.

Nyilván a sport, amit leírtál, az is kihozza. Ha meg is műtenének és újra ilyen sportot űznél, a megerőltetéstől ugyanúgy kijönne.

Szóval űzz valami kevésbé megerőltető sportot.

2017. ápr. 17. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Kimelegitessel pontosan mire gondolsz?
2017. ápr. 17. 23:44
 7/10 Dr.Bánfalvi Péter válasza:
Erősport esetén érdemes edzés előtt 2 aranyértablettát bevenni, ez csökkentheti a duzzadást. Meg persze nézze meg szakember, proktológus.
2017. jún. 5. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Az alfeledet kell melegen tartani. Pl. forró ülőfürdő, infralámpa, stb. régen sót kötöttek zacskóba, tűzhelyben átmelegítették, és ezt vették a lábuk közé.

Az ember a lábain keresztül fázik fel. Ha izzadós a lábad, jobban oda kell figyelned a zoknira, cipőre is.

2017. jún. 6. 12:42
 9/10 anonim válasza:

Én úgytudtam hogy a meleg nem tesz jót az aranyérnek.

Egy alkalommal énis vettem melegvizes fürdőt de nem enyitette sőt még roszabbnak találtam az állapotom.

De az tuti hogy odakell figyelni az étrendre és hogy alulrol ne fázzunk fel mert azse tesz jót.

2017. jún. 19. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyógyulás fájdalom nélkül nincs. Azt a három- négy napot ki kell bírni, azután elmúlik.
2017. jún. 20. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!