Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan lehet elkapni hányós...

Hogyan lehet elkapni hányós vírust?

Figyelt kérdés

Őszintén komoly hányás fóbiám van (emetofóbia) és szeretnék elővigyázatos lenni. Mikkel tudom kivédeni, illetve ez a vírus hogyan terjed?

Előre is nagyon köszi a válaszokat!

2017. ápr. 9. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok,sajnos én is emetofóbiás vagyok.

Nos sok mindentől függ,hogy hogyan lehet elkapni,mert több fajta vírus okozhatja ezt a betegséget. Általában a legtöbb esetben Calici vírus okozza. Ez a vírus érintéssel terjed,tehát legjobban sok-sok kézmosással megelőzhető. A sok kézmosással az a baj,hogy már egy idő után kiszárad a kezem. Nekem most is,ahogy mindig ki van száradva a kezem,annyit mosom. Remélem tudtam segíteni. És bízom benne,hoy sikerül legyőznöd az emetófóbiát.

2017. ápr. 9. 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Csepp fertőzéssel terjed és érintkezéssel.
2017. ápr. 9. 01:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Étkezés előtt mindig moss kezet. Kerüld a lejárt élelmiszereket, főleg a tejtermékeket mert én legutóbb attól hánytam. Ha valaki hány a közeledben, menj onnan, mert a hányadékból a levegőbe kerülhet a kórokozó és belélegezve megfertőzhet. Nagyjából ennyi
2017. ápr. 9. 01:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, ez esetben ha jol ertem kezmosassal es hanyos betegek kerulesevel, jo etkezessel elkerulheto a problema. :)
2017. ápr. 9. 02:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne menj közösségbe ha szezon van, moss sűrűn kezet, ne nyúlkálj az arcoshoz/szádhoz, és ellenőrizd, hogy mit eszel/iszol. Több tippem nincs, de ezek se adnak 100% védelmet.
2017. ápr. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!