Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Táp pénz ez sok lenne ennyiért...

Táp pénz ez sok lenne ennyiért ki rughatnak?

Figyelt kérdés

Üdv nem vagyok benne biztos hogy jó helyre írtam a kérdést de ezt a hasonló téma kört találtam csak.

Fél éve dolgozom a munkahelymen pontosbban (5 és fél hónapja) 3 hónap volt a próba idő amit le is töltöttem úgy hogy egy napot nem hiányoztam sőt bent voltam mindig még hétvégén is mikor lehetett túl órában.Viszont volt akit már a sok táp pénz matt rugtak ki.Például két ismerősöm igaz még a próba idejüket töltötték a 3 hónapot és a próba idő alattt mind a munkáltató és mind a munka válaló szó nélkül és minden indoklás nélkül fel bonthatja a munka szerződést.Őket azért rúgták ki mivel állítólag sokat táppénzeltek a próba idő alatt.

Mivel első munka helyem nem tudom hogy ez hogy megy (persze azt tudo mhogy sehol nem tolerálják azt ha soakt táppénzel az ember) ez az egyetlen meg élhetési forrásom félek tőle hogy el veszítem ezért nem szeretek táp pénzre menni.

De most az utóbbi három hónapban voltam összes (tegnapi nappal együtt) 6 napot táp pénzen ez soknak számít ezért el bocsáthatnak? Sajnálom nagyon parázom de ha beteg az ember lázasan nyomja az ágyat hogy dolgozzon?

Ez nem lógás mint annak idején az iskolából.Meg itt már nem is tehetném azt meg.Vélemény?

2017. ápr. 8. 08:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Elolvasva a ... szöveget belebotlottam a tolerál szóba... a nyelvhasználat és az íráskép alapján meglepődtem, hogy ilyen szavakat is ismersz. #respect
2017. ápr. 8. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy 1 hét miatt kirúgnának.

Ne haragudj,de tényleg rettenet a helyesírásod.Majdnem minden szót külön írsz,amit egybe kellene.

2017. ápr. 8. 09:52
 3/3 A kérdező kommentje:
tudo msose voltam nyelvtanból 5 -ös :D
2017. ápr. 8. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!