Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a gond?

Armstrong01 kérdése:

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Helló

Sajna durva hasi(alhasi, vagy komplett) fájdalmaim vannak. Hasmenésem van sokszor(1 év alatt 20 kiló most hízogatok vissza) most volt először erős zöld székletem. 3 dokinál voltam 3 választ kaptam:IBS, epekő (10mm-es epekövem van 1db), a harmadik pedig csak annyit mondott hogy ezek nem biztosak. Valaki küzd hasonló gonddal és kapott rá választ?

20F

2017. ápr. 7. 02:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Az IBS reális lehet, bár nem magyarázat a zöld székletre (ha az nem ismétlődik meg, akkor nincs baj, sok zöldség is okozhat ilyet, vagy olyan italok, amikben sok az ételfesték); mindazonáltal én csekkoltatnám a dolgot Crohn-betegségre, különböző étel-intoleranciákra, és colitis ulcerosa-ra. (Bár a Crohn és a colitis rendszerint más tünetekkel is járnak, úgyhogy azok annyira nem fociznak)
2017. ápr. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!