Honnan tudhatom, hogy súlyos-e a cukorbetegségem? Illetve mikor van szükség amputációra?
Te teljesen idióta vagy? Válaszolnak normàlisan a kérdésedre, segítenek, te meg leugatod őket??
Ilyen tüneteid vannak,de szarsz rájuk, mert így jó neked???
Egy cukorbeteg lábat nem egyik napról a másikra vágnak le... évek alatt rombolódik le. Màr ha te megéled ezt. Mert nem 30 vagy mennyi év múlva fognak a sírod felett sírni mint előttem irták, hanem 3 hét múlva ha nem figyelsz erre és telezabálod magad és 30 fölé meg majd a cukrod és kikampecolsz!
Te legalàbb tudsz változtatni a dolgokon!! A leirtak alapján csak 2-es tipus vagy, ami simán gyógyítható/kezelhető. Képzeld, én 1-es tipus vagyok, sajnos örököltem apumtól, naponta 4-szer szúrom magam, egy részről szétidegeskedem a napjaimat hogy nem ehetek akkor amikor akarok, más rèszről szétidegeskedem magam az miatt hogy mi lesz ha gyerekem lesz? Mert én ezen nem tudok változtatni, te meg tudsz és nem akarsz! Szégyelld magad, de nagyon!
21/N
Válts pszichológust!
Ha ovis korod óta jársz hozzá, és az Élethez való hozzáállásod jelenleg ilyen, amit itt olvashatunk, akkor nem jó pszichológushoz jársz.
Egy jó pszichológus, és egy kedves partner csodákra lenne képes nálad is.
Hidd el, én is voltam ennyire sündisznó mint te.
Most meg élni szeretnék, és a gyerekemet felnevelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!