Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tényleg esélytelen hogy...

Tényleg esélytelen hogy meggyógyuljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A kórházi vizsgálatok során azt állapították meg, hogy a csigolyám pereme meg van nyúlva. 1 héttel ezelőtt becsípődött ez miatt a gerincem. Háziorvostól injekciót kaptam és gyógyszereket. Megkérdeztem, hogy hogyan lehetne tenni ez ellen. Van e rá mód, hogy ne fájjon a derekam és az egész hátam folyton és még ami még rosszabb a mellkasomba is kisugárzik. Azt mondta, hogy ez ellen semmit nem tudok tenni. Ezen nem lehet segíteni. Ez egyre rosszabb lesz ahogy idősödök és ha majd terhes leszek.Azért kérdezem itt is mert a háziorvosom néha csak hasra üt ha valami van.( Ha nincs semmi bajod de elmész hozzá hogy lázas vagy köhögsz stb ő rábólint hogy így van és piros a torkod stb) Nagyon rossz így.Még csak 21éves vagyok nem akarom így le élni az életem főleg ha ennél is rosszabb lesz. Köszönöm a válaszokat előre is
2017. márc. 30. 22:43
 1/4 anonim válasza:
Jobbulást :(
2017. márc. 30. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy gyógytornászhoz, hátha tornával lehet rajta javítani. Ha meg nem, még mindig felkereshetsz egy sebészt, hátha meg lehet műteni.
2017. márc. 30. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Reumatológia vagy ortopédia. Ne a háziorvos mondjon szakvéleményt...
2017. márc. 31. 07:38
 4/4 A kérdező kommentje:

1.Kommentelő:Köszönöm:)

2. Azt mondták az nem igen javítana rajta sajnos

3. "Kórházban" Reumatológián és belgyógyászaton is voltam ott mondták.

2017. márc. 31. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!